A coaching segít, hogy lerombolja a korlátozó hiedelmeket, amik eddig megakadályoztak abban, hogy elérd a célodat. Ennek során jól irányzott kérdések és eszközök segítségével térképezzük fel a problémádat, aminek eredményeképpen te magad fogalmazod meg a megoldást és jelölöd ki a haladási irányt. Így sokkal mélyebb elköteleződés alakul ki részedről a változás iránt, ill. megtanulsz olyan technikákat, melyek segítségével a következő hasonló kihívást már te maga tudod kezelni. Ezen kívül a folyamat során új erőforrásokat fedezhetsz fel magadban és önbizalomra tehetsz szert. A coachingban látszólag lassabban jönnek az eredmények, mint pl. a tanácsadás során, ahol kész ötleteket kapsz, viszont a változás gyökeres és tartós.

Érdemes belevágnod, ha a lentiek közül valamelyik igaz rád

  • Még nem vagy vezető, de vezetői ambícióid vannak vagy jelenleg is vezetőként dolgozol, de szeretnél még feljebb lépni a ranglétrán. A coaching alkalmas arra, hogy felkészülj mentálisan a rád váró új kihívásokra. 5 évig dolgoztam HR vezetőként és ebben a pozícióban napi szintű kapcsolatban voltam a különböző szinteken dolgozó vezetőkkel. Emellett a saját bőrömön is tapasztaltam, milyen egy csapatot irányítani. Az ügyfeleim között is számos multis és KKV-s vezető van, látom az aktuális kihívásaikat, problémáikat. A tapasztalataim alapján azt vallom: vezetni sokféleképpen lehet, de csak önazonosan érdemes. Hiába a külső elvárások, az önfejlesztő könyvek, csak akkor tudod kihozni magadból a maximumot, ha kialakítod a saját eszköztáradat.

  • Elégedetlen vagy a jelenlegi pozícióddal és szeretnéd megtalálni a leginkább hozzád illő karriert.

  • Szükséged van egy olyan szakértőre, aki objektíven tudja szemlélni az élethelyzeted.

  • Édesanyaként most szeretnél visszatérni a munkaerőpiacra.

  • Cégvezető, HR-es vagy és szeretnéd, hogy az alkalmazottak hatékonyabban dolgozzanak.

Milyen a közös munka?

  • Miután felvetted velem a kapcsolatot, egyeztetünk egy időpontot az első, 30 perces konzultációra. Ez egy ingyenes beszélgetés, melynek során körbejárjuk a problémádat és az együttműködésünk részleteit.

  • Az ülések az online térben, jellemzően Google Meet-en folynak.

  • Az első coaching ülés során megbeszélünk minden lényeges körülményt, ami az ülésekre vonatkozik. Többek között azt, hogy hány alkalommal fogunk találkozni, milyen időpontban, időtartamban, gyakorisággal. Megegyezünk a folyamat lezárásának határidejében, a késés és a lemondás feltételeiben. Ezen kívül ismertetem a munkamódszeremet és beszélünk az e-mailben feltett kérdésekről, amik előre vetítik a folyamat témáját. Az első ülés egy kötetlen, ismerkedést szolgáló beszélgetés, mely teljesen ingyenes.

  • Várhatóan 2-4 hetente fogunk találkozni. Előfordulhat, hogy megbeszélünk házi feladatot, amit a következő ülésre kell elkészítened vagy e-mailben is elküldheted. Ezenkívül bármilyen kérdésed merül fel a találkozóink között, azt e-mailben tudjuk megbeszélni, mely benne van a díjazásomban.

Első konzultáció

0Ft30 perc

További alkalmak

25 000Ft60 perc

A közös munka során végig bátorító, biztonságos közegben éreztem magam, jó hangulatban. Érdekesek és hasznosak a meglátások, amiket átadsz, ugyanakkor mégsem készen kapja az ember az anyagokat, hanem meg kell dolgoznia az eredményért, ami azért is hasznos, mert csak így tudunk igazán bevonódni. Kedvelem, hogy elérhető vagy és segítőkész. A közös munka ösztönző és egy remény, hogy lehet jobb.

Kata - 2023. január, Karrierváltó

Petrára a karrierváltásommal kapcsolatban találtam rá, ő pedig nagyon nagy segítségemre volt összeszedni, mederbe terelni a szétszórt terveimet, elképzeléseimet. Miközben nagy hangsúlyt fektetek a tanulásra, Petra segítségével frissítettem az álláskereső oldalaimat, egy új, profi önéletrajzom készült és megtanultam helyesen motivációs levelet írni. Ami pedig a legjobb, hogy ennek hatására sokkal bátrabban adom be a jelentkezésemet a kiszemelt munkákra.

Eszter - 2022. november, Karrierváltó

A coaching során Petrával eljutottam a karrierváltoztatás vágyától a konkrét akciótervig. Hatékonyan tudta a tapasztalati tudásával, gyakorlati ötletekkel és új szempontokkal segíteni az előrejutásomat. Egy konkrét jelentkezési folyamatban is támogatott, átnézte az önéletrajzomat és a motivációs levelemet. Ajánlom Petrát, mert megbízható és korrekt, és elkötelezetten segít a kitűzött cél elérésében.

Anna - 2022. július

Nagyon tetszett a közös munka Petrával. Egy dilemmával érkeztem hozzá, nem tudtam kibogozni a munkával kapcsolatos kérdéseket. A légkör, a kérdések, az ülések közti idő nagyon sikeresen kibontották bennem ezt a témát, és több választ is kaptam magamban, mint amire számítottam.
Köszönöm Petra!

M. Erika - 2022. május

Petra figyelmes, empatikus és képzett coach. Karrierkérdéseimben különösen hasznos volt a közös munka.

Márton - 2022. január, Coach

Petra hihetetlen elköteleződéssel építi a coaching vállalkozását, minden idegszálával arra koncentrál, hogy a lehető legnagyobb értéket adhassa az ügyfeleinek, és segítsen nekik eligazodni a munkahelyi kihívások világában. Petra nagyon sok tapasztalatot szerzett HR vezetőként, de mellette egy céltudatos nő és törődő anya is – ezek a minőségek teszik igazán egyedivé a coach-ok között!”

Adrián - 2021. december, Cégvezető

Úgy gondolom, hogy a coaching folyamat minden igényemnek eleget tett, teljes mértékben az általam megszabott témák, engem foglalkoztató kérdések mentén haladt rugalmasan, együttműködésben. A coaching alkalmak rendszeressége, azok lebonyolítása, utánkövetése szintén megfelelő volt. Összességében olyan fejlődést igénylő irányokra világított rá, amiket korábban talán nem is tudatosítottam magamban.

Tímea - 2021. november, Telekom

Hogyan támogatlak?

Munkám során a tanácsadást és a coachingot ötvözöm és a problémától, ill. az egyéntől függően választom meg, melyik munkamódszert alkalmazom. A tanácsadás akkor hasznos, amikor valaki olyan területen akad el, ahol én már rendelkezem tapasztalattal (ld. Milyen problémákat oldok meg?). Néha egy-egy ilyen jól irányzott tanács sokat tud lendíteni az ügyfél helyzetén. Ennél viszont hatékonyabb és mélyebb módszernek gondolom a coachingot. Ennek során jól irányzott kérdések és eszközök segítségével térképezzük fel az ügyfél problémáját, aminek eredményeképpen ő maga fogalmazza meg a megoldást. Így sokkal mélyebb elköteleződés alakul ki részéről a változás iránt, ill. megtanul olyan technikákat, melyek segítségével a következő hasonló kihívást már ő maga is tudja kezelni. Ezen kívül a folyamat során új erőforrásokat fedezhet fel magában és önbizalomra tehet szert.

A coachingban látszólag lassabban jönnek az eredmények, viszont a változás gyökeres és tartós. Coachként fontosnak tartom jelenlétemmel, figyelmemmel támogatni az ügyfelet, ezzel megteremtve a bizalmi légkört. Türelmes vagyok, empatikus, objektív. Olyan kérdéseket teszek fel, amik előremozdítják a coacheet és új perspektívákat hoznak be. Igyekszem szétválasztani azokat az érzéseket, amiket a témája bennem felhozott attól, ami számára fontos lehet. Mentálisan és fizikailag is megfelelő állapotban vezetem az üléseket azért, hogy teljesen az ügyfél problémájára tudjak koncentrálni. Önreflektív vagyok, minden alkalom után leszűröm a tapasztalatokat és megdolgozom azokat a témákat, amik engem is érintettek.

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztessünk egy időpontot az első ingyenes konzultációra, ahol megismerkedünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit. Kérlek írd le néhány mondatban, hogy milyen állásokra szeretnél pályázni.

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztessünk egy első ingyenes alkalmat, ahol megismerkedünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit. Írj magadról néhány mondatot, milyen kihívás(ok) előtt állsz a karrieredben, milyen területen tudnánk együtt dolgozni a fejlődéseden.