• Eldöntötted, hogy munkahelyet szeretnél váltani és most fogsz belevágni az önéletrajzírásba?

 • Esetleg már hosszú hetek, hónapok óta pályázol eredménytelenül?

 • Elbizonytalanodtál, hogy jól írtad-e meg az önéletrajzodat? Utoljára 10-20 évvel ezelőtt voltál állásinterjún?

 • Akkor ez a csomag Neked szól!

Lássuk, miért éri meg belevágnod:

Rengeteg információ és sablon kering fent az interneten arról, hogyan kell felépülnie a jó önéletrajznak. Ezek közül akadnak jó minőségűek is, de sok ügyfelemnél tapasztalom, hogy elbizonytalanodnak, mit használjanak fel belőlük. A probléma abból adódik, hogy ezekben az anyagokban általánosságokról van szó és nem az általad megpályázott pozícióra, tapasztalatodra, végzettségedre vonatkozóan lettek megírva.

5 év HR vezetői múlttal pontosan tudom, minek kell szerepelnie egy álláspályázatban és mivel tudod elkápráztatni a munkaadót az interjún.

Ezt a személyes támogatást semmilyen sablon nem tudja pótolni.

Valószínűleg sok helyről válaszra sem fognak méltatni, arra pedig abszolút nem számíthatsz, hogy az önéletrajzodról vagy az interjún elhangzottakról mondanak véleményt. A segítségemmel pontosan tudni fogod, mely erősségeidet kell kiemelned és a próbainterjú után visszajelzést kapsz a szereplésedről, ezzel önbizalomra tehetsz szert.

Egy új állás megszerzéséhez akár 5-10 állásinterjún is részt kell venned, ezt csökkentjük a csomag segítségével 1-3 alkalomra. Ezzel rengeteg időt, pénzt és kivett szabadnapot spórolunk meg Neked.

Megspórolhatod a pályázati anyagod írására szánt időt és garantálom Neked, hogy a tartalma is megállja a helyét a magyar piacon. Az ügyfeleim átlagosan 20%-kal magasabb fizetést kapnak az új pozícióban.

Már az első hónap az új munkahelyeden visszahozza a csomag árát.

Mivel nem megy el az időd a kísérletezésre az önéletrajzírással és az interjúszerepléssel kapcsolatban, ezért ez a 3 pozíció tényleg az lesz, amire a legszívesebben jelentkezel.

Nincs megalkuvás, pánik, esetleg anyagi gondok, miután hónapokig nem vesznek fel.

Ha közép-, vagy felsővezetői pozícióra pályázol, hatalmas lehet rajtad az elvárásokból fakadó nyomás. Vágjunk bele és mutassuk meg a profi önéletrajzoddal és az interjúszerepléseddel, milyen felkészült és elkötelezett vagy a megpályázott pozícióval kapcsolatban!

A magasabb fizetés mellett ez egy befektetés részedről a stressz mentesebb, kiegyensúlyozottabb életbe – önmagadba.

Miből áll a Sikeres álláspályázat csomag?

 • Elkészítem az önéletrajzodat és a motivációs leveledet

  Egy 30 perces online találkozón megbeszéljük, milyen állásra szeretnél pályázni és mire van szükségem a pályázati anyagod elkészítéséhez. Ezt követően e-mailben elküldöd a már meglévő önéletrajzodat, motivációs leveledet, valamint a megpályázandó állás linkjét. 5 munkanap alatt elkészítem a dokumentumokat, eközben a felmerülő kérdésekről folyamatosan kommunikálunk írásban.

 • Felkészítelek az interjúra

  Két tanácsadói órát szánunk arra, hogy átbeszéljük, hogyan kell megjelenned az interjún, hogyan tegyél jó benyomást a HR-esre, milyen kérdésekre számíthatsz, hogyan kommunikáld a bérigényed, milyen kérdéseket tegyél fel a céggel, a pozícióval kapcsolatban. Emellett persze válaszolok a felmerülő kérdéseidre is.

 • Tartunk egy próbainterjút

  Kapsz néhány nap felkészülési időt, majd tartunk egy demó interjút. Ennek a végén részletes visszajelzést adok Neked a benyomásaimról. Kielemezzük a megjelenésedet, a testbeszédedet, a kérdésekre adott válaszaidat. Átbeszéljük, miben tudnál még fejlődni, hogy amire az álommunkáddal kapcsolatban sor kerül az interjúra, rutinos legyél és a maximumot tudd nyújtani.

 • Végig kapcsolatban maradunk

  A pályázás legnehezebb időszaka azután kezdődik, amikor beadod az önéletrajzod néhány céghez. 1-2 hét is eltelhet, amire válaszolnak a munkaadók és lesz, ahonnan nem kapsz majd semmilyen visszajelzést. „Vajon az önéletrajzomban van a hiba?” „Kevés a tapasztalatom ehhez a munkakörhöz?” „Megkapták egyáltalán az e-mailem?” Rám számíthatsz, ha felmerülnek benned ezek a kérdések! A folyamat során bármikor felveheted velem e-mailben, vagy telefonon a kapcsolatot.

ÖNÉLETRAJZÍRÁS ÉS MOTIVÁCIóS LEVÉL KÉSZÍTÉS
30 perces konzultáció
általam írt magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
állásinterjú felkészítés
próbainterjú
A csomag ára: 57.990 Ft
SIKERES ÁLLÁSPÁLYÁZAT CSOMAG
30 perces konzultáció
általam írt magyar nyelvű önéletrajz és motivációs levél
állásinterjú felkészítés
próbainterjú
A csomag ára: 115.990 Ft

Az álláskeresés során alig kaptam válaszokat, azok is mind elutasítóak voltak. Abban voltál nagy segítségemre, hogy nem hagytál csüggedni ebben a csendben, hanem tartottad bennem a lelket. Elkészítettük az önéletrajzot, beküldtem jó néhány céghez és miközben vártuk a visszajelzésüket, te támogattál engem. Egyrészt a személyiségeddel, biztató kisugárzásoddal, másrészt a folyamat felépítésével. Sokat segített, hogy nem egyben tartottad meg a tanácsadást, hanem több részre bontva, így volt időm átgondolni az elhangzottakat és megfogalmazni a kérdéseimet. A legfontosabb az volt, hogy a próbainterjú után sem tűntél el, bármikor megkereshettelek. A próbainterjú maga is nagy segítség volt, sokkal magabiztosabb lettem tőle.

Zsolt - 2023. február, Webfejlesztő és web-akadálymentesítési szakértő, Netwerk Media
Mivel nem vagyok rutinos álláskereső, Petrától az önéletrajz és a motivációs levél megírásában, ill. az interjúra való felkészítésben kértem segítséget. Összesen három alkalommal konzultáltunk, melyben egy próbainterjú is szerepelt.
Az együttműködés nagyon jó hangulatban telt és sikeres is volt, hiszen három benyújtott pályázatomból kettőre be is hívtak azonnal interjúra, az egyikre ezekből fel is vettek. Mindenkinek szívből ajánlom.
Gábor - 2022. december, Madách Színház

Teljes karrierváltás előtt álltam, ezért kerestem egy HR szakembert és Petrára esett a választásom. A pályázati anyagok elkészítésén túl számomra rengeteg tudást és tapasztalatot adott át. Sokkal magabiztosabban megyek így állásinterjúra, mert a legapróbb részleteket is átbeszéltük. Csak ajánlani tudom.

Péter - 2022. október, Samsung

Az együttműködésünk során két irányra fókuszáltunk. Az egyik ütős kísérőlevél elkészítése volt, a másik pedig a kommunikáció hatékonyabbá tétele. A munka során jól célzott kérdésekkel, ill. javaslatokkal segítettél, melynek köszönhetően végül magam tártam fel és javítottam a hibákat, hiányosságokat. A végeredmény: 6 héten belül állásajánlatot kaptam, amelyet el is fogadtam. Azt gondolom, hogy a módszered egyszerre kifinomult és hatékony, továbbá gyorsan sikerült bizalmat építeni. Kevés hasonló szakemberrel találkoztam eddig. Köszönöm :)

Ákos - 2022. szeptember, Pénzügyi vezető

Két alkalommal konzultáltam Petrával, főleg állásinterjú és CV írás volt a téma. Teljes mértékben elégedett voltam a szolgáltatással, sok hasznos tanácsot kaptam a témában. Ár-érték arányban ez a coaching volt eddig a legjövedelmezőbb karrierrel kapcsolatos befektetésem, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Bendegúz - 2022. szeptember, Gépészmérnök

100% garanciát vállalok arra, hogy néhány héten belül behívnak a kiszemelt pozíciókra.
Nem engedem el a kezed, addig csiszolgatjuk az önéletrajzodat, amíg be nem hívnak 2-3 interjúra.

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztessünk egy időpontot az első ingyenes konzultációra, ahol megismerkedünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit. Kérlek írd le néhány mondatban, hogy milyen állásokra szeretnél pályázni.

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztessünk egy első ingyenes alkalmat, ahol megismerkedünk és megbeszéljük a közös munka feltételeit. Írj magadról néhány mondatot, milyen kihívás(ok) előtt állsz a karrieredben, milyen területen tudnánk együtt dolgozni a fejlődéseden.